Haberler

Ramazan Öncesi Yönetim Kurulu Toplantısı

  • 30.05.2016

 Ramazan ve yaz öncesi genişletilmiş yönetim kurulu toplantımızı dernek Merkezimizde gerçekleştirdik. 1 yıl boyunca emek veren istenilen hedeflere ulaşmak icin çaba sarfeden tüm yönetim kurulu ve komisyonlarda gorev yapan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Alınan Kararlar
1- Derneğimizin birinci yilinda sosyal anlamda faaliyetler yaparak Geredeli Hemserilerimizin büyük bir coşkuyla bir araya gelebildigini ve katılım sağladıkları gozlemlenmistir. İkinci yılımızda ticari ve sosyal anlamda birlikte etkileşim içinde olabilme adına projeler yapılacaktır. Bunun için GEREDEM AKADEMİSİ projesinin eylül ayının ortalarında başlaması icin gerekli komisyonun kurulmasına karar verilmiştir.

2- Maalesef Son günlerde gelen şehit haberleri hepimizi üzmektedir. Ülkemizi bölmeye çalışan her türlü terör olaylarına karışan onları destekleyenleri nefretle kınıyoruz. Bu sebeble bu yıl geniş bir iftar programı yerine doğuda zor şartlar altında görev yapan güvenlik kuvvetlerine ramazan ayında güç ve kuvvet vermesi için Gerede miz yöresel ürünlerinden enerji deposu köfter-şak şak helvası ve helva gönderilmesine karar verilmiştir. Kurulan komisyon gerekli şartları oluşturacaktır. Destek olmak isteyen hemşerilerimizi bekliyoruz.

3- GEREDEM Dergisinin dağıtımı işlemi elden yapılması uzun sürdüğü için adresi belli olan yerlere kargo ile gönderilmesi kararlaştırılmıştir.

4- Resmi üye sayımızı artırmak için ve mevcut üyelerin eksik bilgilerinin tamamlanmasi gerekli çalışmaların yapılmasına karar verilmiştir.

5- Cenaze mesajları suan 7078 Hemşerimiz ulaşmakta ve ciddi bir sms maliyeti oluşturmaktadır. Cenaze mesajı gönderimlerinde üyemiz birinci derece akrabası için 150.TL, üyemiz olmayan Hemşerimiz in yakini için 250.TL Hizmet sektöründe yeni işyeri kuran veya tanıtımını yapmak isteyen hemşerilerimiz için (işyeri tanıtımı ve adres bilgileri uzun olduğu icin) 500.TL bağış kabul edilmesi kararı alınmıştır.

6- Dernek içi resmi işlemlerin, defterlerin, üye ve komisyon çalışmalarının daha düzenli takip edilebilmesi için vakti ve zamanı daha müsait olan asil üye Emin YALÇIN'IN Dernek Sekreteri olarak görev yapmasına dernek yönetimince oy birliği ile karar verilmiştir.

Alınan bu kararlar Derneğimize ve tüm hemşerilerimize hayırlı olsun.

Gerede Kültür Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu

  • Ramazan Öncesi Yönetim Kurulu Toplantısı
  • Ramazan Öncesi Yönetim Kurulu Toplantısı
  • Ramazan Öncesi Yönetim Kurulu Toplantısı
  • Ramazan Öncesi Yönetim Kurulu Toplantısı