Haberler

Geredespor'u Ankara'da ki maçlarda misafir ettik...

  • 10.03.2024
  • cafer1975
Geredespor'u Ankara'da misafir ettik. Ankara TKİ ( 1 ) - Gerede Spor ( 0 ) , Sincan Spor (0) - Gerede Spor (1) Her maç bir derstir. Yenilgiler Geredespor'un yükselişini durduramayacak. Sistem geregi nasip olursa biz bu ligde kalırız. 1. Olup 3. Lige çıkmak bu takim için supriz değil bununda farkındayız. Planlamalar ve çalışmalar uzun soluklu yapılmalıdır. Bu yıl 3. Lig olmazsa gelecek yıl kesin oluruz. Simdi önerimiz şudur öncelikle Geredespor'a sahip çıkacağız. İş adamlarımız, spor severlerimiz azar azar da olsa imkanlari ölçüsünde sabit maddi destek oluşturulmalıdır.
İş adamlarımızdan destek istendiginde malesef ben topa para vermem diyen İş adamlarımız da var. Ama az da olsa destek olunsa gencler içinde belki farkli heyecanlar olusturacak bir camia olduğunu unutmamak gerekiyor. Bu spor camiasi şehir takımının markasına değer kattığı bilmek gerekiyor. Bu iş adamlarımız sokakta , kötü alışkanlıklara kapılan, farklı şeylere heves eden gençlerin düştükleri durumların veballeride para kazanan İş adamalarımızında sosyal projeler uretmediklerinden destek vermediklerinden dolayı vebale oldukları da bilinmelidir.
Öz evlatlarımız başta olmak üzere heyecanlı, hırslı, vefakar ve özverili çocuklarımızı destekleyerek takımda yer almalarını sağlamalıyız. Yönetimi eleştirmek takımı eleştirmek kolay. Fakat bu bal ligi malesef bu parayı bitiren para yetmeyen bir lig olduğunu biliyoruz.
Bundan dolayı hep beraber birlik olacağız bu ligden 3. Lige çıkıp kurtulacağız, Gerede ilçemizi Gerede Markasını Turkiyenin her bölgesine hep birlikte taşıyacağız.
Sonuç kısaca destek bekliyoruz...
Her galibiyetin pozu olur ama
Mağlubiyetinde samimi pozu olmalı dedik...
Maça yoğun ilgi gösteren hemşerilerimize teşekkür ederiz. Ankara'daki tüm maçlara destek vermeye devam edeceğiz.
  • Geredespor'u Ankara'da ki maçlarda misafir ettik...
  • Geredespor'u Ankara'da ki maçlarda misafir ettik...
  • Geredespor'u Ankara'da ki maçlarda misafir ettik...